Novice društva

Ostale novice društva

VOŽNJA Z ELEKTRIČNIMI PRIKLOPI PO POSAVJU

Tudi letos smo se odločili, da za naše člane organiziramo vožnjo z električnimi priklopi za invalidske vozičke. Po lanskoletnem raziskovanju Novega mesta, smo letošnjo vožnjo organizirali v Posavju, po Mestni občini Krško in občini Kostanjevica na Krki, v četrtek, 27. junija 2024.

Udeleženci so se dopoldne zbrali pred stadionom Matije Gubca v Krškem in se skupaj podali proti Kostanjevici na Krki. Vožnja je potekala po urejenih kolesarskih poteh, pretežno po ravnini. Ob sončnem vremenu so si udeleženci med potjo ogledovali naravo in znamenitosti ob poti. Iz Kostanjevice na Krki so se podali nazaj proti Krškemu. Prevožena trasa je bila dolga 34 kilometrov. Vožnje se je udeležilo 7 članov s priklopi, ob njih pa tudi nekaj spremljevalcev. Ob koncu vožnje so udeleženci izkoristili čas še za prijetno druženje in okrepčilo s hrano in hladno pijačo.

Sončen dan so udeleženci z vožnjo lepo izkoristili in si ogledali pokrajino Posavja, nekaj znamenitosti in dostopne kolesarske poti. Zagotovo pa bomo podobne kolesarske izlete še ponovili, saj nas veseli, da se med člani za to kaže velik interes.