Novice društva

Ostale novice društva

ODLIČNI REZULTATI NAŠIH TEKMOVALCEV NA DRŽAVNEM PRVENSTVU V PARASTRELSTVU

Na strelišču v Ljubljani, je v soboto, 06. aprila 2024, v organizaciji Zveze za šport invalidov Slovenije, potekalo državno prvenstvo v parastrelstvu. Tekmovanje je potekalo v posamični in ekipni konkurenci s serijsko in standardno zračno puško ter pištolo.

Državnega prvenstva so se udeležili tudi tekmovalci našega društva: Mirko Sintič, Jože Zupan in Gašper Peček, v posamični in ekipni konkurenci in dosegli odlične rezultate.

V ekipni konkurenci (serijska puška SH 1) so osvojili prvo mesto in naslov državnih prvakov v omenjeni konkurenci. Gašper Peček je v posamični konkurenci (pištola SH 1) osvojil prvo mesto. V posamični konkurenci (serijska puška SH 1), je Jože Zupan osvojil 3. mesto, Mirko Sintič in Gašper Peček pa z enakim številom točk 4. mesto.

Da so se lahko uvrstili na državno prvenstvo, so tudi v zaključeni ligi Zveze paraplegikov v streljanju, za sezono 203/2024, dosegli dobre rezultate. Po 4. kolih lige, so v ekipni konkurenci dosegli 6. mesto. V posamični konkurenci SH 1 je Mirko Sintič dosegel skupno 3. mesto, v posamični konkurenci SH 1 pištola, pa Gašper Peček 1. mesto.