Novice društva

Ostale novice društva

DOBRODELNI KONCERT ZA ČLANA STANKA OŠTIRJA

Policijsko veteransko društvo Sever Posavje je, v sodelovanju z občino Kostanjevica na Krki in drugimi društvi, v ponedeljek, 13. novembra 2023 v dvorani La Vie, v Kostanjevica na Krki organiziralo dobrodelni koncert z namenom zbiranja denarnih sredstev za Stanka Oštirja (upokojenega policista), ki se je v lanskem letu  hudo telesno poškodoval v prometni nesreči, zaradi česar je postal tetraplegik. Stanko Oštir je tudi član našega društva.

Na koncertu, kateri je bil množično obiskan, saj je bila dvorana do zadnjega kotička napolnjena, so nastopali: 55- članski Policijski orkester, pod taktirko Nejca Bečana, solista Matjaž Mrak in Nuša Derenda ter ansambel Skomini. Povezovalec koncerta je bila g. Robert Perc.

S koncertom in nakazili so za ponesrečenega kolega zbrali že več kot 9000 evrov. Zbrana sredstva bodo nakazana na njegov račun za nakup potrebne opreme za lajšanje težav, ki mu jih povzroča invalidnost.

Akciji se je pridružilo tudi naše Društvo paraplegikov Dolenjske, Bele krajine in Posavja. Ga. Anici Oštir, soprogi Stanka Oštirja, kateri se zaradi zdravstvenih težav koncerta žal ni mogel udeležiti, je predsednik društva, Jože Okoren, na samem dogodku izročil simbolični ček v vrednosti 400 evrov.