Novice društva

Ostale novice društva

ZAHVALA MARKU MESOJEDCU ZA DOLGOLETNO OBOJESTRANSKO SODELOVANJE



Marko Mesojedec se je še kot študent pred 15. leti priključil ekipi TV Vaš kanal Novo mesto in kasneje tudi redno zaposlil. Vsi ga poznamo kot prijaznega, uglajenega in vedno pripravljenega za sodelovanje.

Tako izkušnjo imamo z njim tudi v Društvu paraplegikov Dolenjske, Bele krajine in Posavja. Že od vsega začetka je kot novinar in kasneje kot urednik spremljal naša dogajanja. Z veseljem ugotavljamo, da se je osebno spoznal s številnimi našimi članicami in člani in tako pobliže doživljal njihove različne zgodbe.

Predvsem opravičeno mu pripisujemo zasluge, kakor celotnemu kolektivu TV Vašega kanala, vključno z direktorico Ireno Vide, za širšo prepoznavnost naše organizacije. Nič kaj z veseljem smo sprejeli vest, da Marko zapušča Novo mesto in si je našel v prestolnici drugega delodajalca.

Kakor koli že, na novem delovnem mestu mu želimo veliko osebnih in poslovnih uspehov, v kar pa ne dvomimo. Še enkrat se mu zahvaljujemo za njegov osebni in službeni doprinos k uveljavitvi našega društva.


V znak pozornosti in zahvale za njegovo delo in doprinos, mu je predsednik društva, Jože Okoren izročil sliko - likovno delo naše članice, Jožice Ameršek.