Novice društva

Ostale novice društva

USTVARJALNA DELAVNICA NA TEMO POMLAD NA SLIKI



Kar nekaj časa je že preteklo od zadnjega srečanja naših članic in članov, na delavnicah ročnih del, v sklopu dejavnosti žensk. Ob postopni omilitvi ukrepov v zvezi z epidemijo koronavirusa smo v prostorih našega društva, skupaj z Razvojno-izobraževalnim centrom (RIC) Novo mesto, v ponedeljek, 10. 05. 2021 organizirali ustvarjalno delavnico na temo Pomlad na sliki. Udeleženci so se z velikim veseljem odzvali na povabilo. Izvajalka delavnice je bila ga. Nina Kolar iz RIC Novo mesto.

Udeleženci delavnice so pod vodstvom ga. Nine ustvarjali na temo Pomlad na sliki – ustvarjanje slik in motivov iz papirja in kolaža.

Ga. Nina je udeležencem pred pričetkom delavnice pripravila tudi krajše predavanje na temo pomena in psihologije barv, kar je bilo za udeležence še posebno zanimivo in zelo poučno.

Delavnica je potekala v zelo sproščenem in ustvarjalnem duhu. Udeleženci so bili navdušeni nad novim znanjem o barvah in novih tehnikah ustvarjanja, predvsem pa nad izvedbo delavnice in znanjem ter idejami vodje, ga. Nine Kolar.

Zahvaljujemo se RIC Novo mesto, za tovrstno možnost sodelovanja.