Novice društva

Ostale novice društva

ROTARY KLUB NOVO MESTO NAŠEMU DRUŠTVU PODARIL STOPNIŠČNO DVIGALO





Društvo paraplegikov Dolenjske, Bele krajine in Posavja in Rotary klub Novo mesto uspešno sodelujeta že tretje desetletje. Bolje rečeno, Rotary klub sodeluje s svojim finančnim doprinosom pri številnih projektih društva (nakup stanovanja, gradnja prostorov, nakup vozila in pomoč posameznikom), pomembna pa je tudi njihova dolgoletna moralna in svetovalna podpora.

Ena zadnjih njihovih akcij je, da so nam podarili (glej sliko) stopniščno dvigalo. Prepričani smo, da ga bo lahko uspešno koristil posameznik, ki mu bo omenjen pripomoček omogočal dostop, predvsem do bivalnih prostorov.

V Društvu paraplegikov Dolenjske, Bele krajine in Posavja lahko samo občudujemo njihov human pristop do ljudi pomoči potrebnih. Vsa leta spremljamo posamezne člane Rotary kluba, ki svoj privatni čas koristijo za večino, če ne že za vse aktivnosti povezanih z njihovim humanitarnem poslanstvu. Živimo v času, ko veliko, predvsem posameznikov potrebuje njihovo pomoč.

Iskrena hvala v imenu društva in v imenu članov izrekamo vsem članom kluba, vključno s predsednikom Simonom Beletom na čelu.

Društvo paraplegikov Dolenjske, Bele krajine in Posavja