Novice društva

Ostale novice društva

DRUŽABNO ČLANSKO SREČANJE

Ob izboljšanju epidemioloških razmer in omilitvi ukrepov Vlade RS v povezavi z epidemijo, smo na društvu organizirali družabno člansko srečanje. Končno, bi lahko rekli… Srečanje je potekalo na sedežu društva, v Novem mestu, v petek 2. julija 2021. Pridružili pa so se nam tudi svojci članov in sodelavci društva.

Dobrodošlico vsem udeležencem je v pozdravnem nagovoru zaželel predsednik društva, Jože Okoren. Srečanju pa se je pridružil tudi Matej Žagar, predstavnik podjetja Soča oprema d.o.o. Udeležencem je predstavil novosti in načine nabave medicinsko – tehničnih pripomočkov, katere ponuja njihovo podjetje. Z veseljem pa je odgovoril na veliko vprašanj, katere so mu zastavili udeleženci srečanja.

Ob tej priložnosti je predsednik društva, Jože Okoren, izročil pozornost – sliko (delo naše članice) našemu članu, Jožetu Simončiču, ki je v tem letu praznoval okrogel jubilej. Sliko pa je v imenu društva izročil tudi dolgoletni »sodelavki«, Mariji Muška, ob njeni upokojitvi. S tema dariloma, se je v imenu društva zahvalil obema, za dolgoletno sodelovanje in pomoč v društvu.

Člani so se dogodka množično udeležili. Po pogovorih sodeč, je bilo to srečanje zelo dobrodošlo in zaželeno, saj je preteklo že veliko časa od našega zadnjega skupnega snidenja. Za dobrote z žara je poskrbel kuhar Pavle, v prijetnem klepetu in sproščenem vzdušju pa so se udeleženci družili v pozno popoldne.