Novice društva

Ostale novice društva

Tradicionalno prednovoletno srečanje

Leto 2018 se počasi poslavlja. Z namenom, da tudi društvo uspešno zaključi iztekajoče se leto, vsako leto organiziramo tradicionalno prednovoletno srečanje članov, njihovih svojcev, prijateljev in sodelavcev društva. Letošnje srečanje je bilo organizirano v nedeljo, 16. 12. 2018. Tovrstno srečanje je vsako leto množično obiskano. Je priložnost za druženje, izmenjavo izkušenj in medsebojno spoznavanje.

Vse zbrane je na začetku pozdravil in nagovoril predsednik društva, Jože Okoren. Vsem je zaželel tudi srečno in zdravo ter uspešno novo leto. Za kulturni program v nadaljevanju, je poskrbela članica Bernarda Zorko. Glasbeno pevski program, je še dodatno popestril veselo druženje.

Ob tej priložnosti, so predstavniki podjetja RTS Medical d.o.o., iz Ljubljane, zbranim predstavili njihovo podjetje in medicinske pripomočke, katere ponujajo in dobavljajo.

Kot vsako leto, smo tudi letos organizirali srečanje v gostilni Pugelj, v Novem mestu. Ob dobri hrani in prijazni postrežbi, smo pestro srečanje nadaljevali v pozno popoldne.