Novice društva

Ostale novice društva

Redna seja Upravnega odbora društva in predstavitev podjetja RTS Medical d.o.o.

V ponedeljek, 22. 10. 2018 je na društvu potekala redna seja Upravnega odbora društva.

Po seji pa je sledila predstavitev medicinsko tehničnih pripomočkov podjetja RTS Medical d.o.o., iz Ljubljane. Predstavnika podjetja, Robert Žerovnik in Slobodan Banjac, sta prisotnim članom predstavila podjetje in medicinske pripomočke, katere ponujajo in dobavljajo, kot pogodbeni dobavitelj Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije. Poleg inkontinenčnega programa nudijo tudi veliko drugih pripomočkov. Pri izbiri najboljših izdelkov in svetovanju strankam pa so jim v pomoč tudi lastne izkušnje.

Predstavila pa sta nam tudi produkt, katerega izdeluje njihovo podjetje - SPEED3X električni priklop za invalidske vozičke. Priklop za invalidski voziček z modernim dizajnom, je enostaven za uporabo, varen, namenjen za daljšo vožnjo in lažje gibanje invalidnih oseb, vezanih na invalidski voziček. Člani so priklop lahko tudi preizkusili in bili vidno navdušeni.

Robert in Slobodan sta članicam in članom uspešno predstavila in jim z vso potrebno predstavitvijo in obrazložitvijo približala svoje izdelke in pripomočke, katere ponujajo.